Het Allerlekkerste Kado in de Kraamweek

In dit pakket acht verschillende maaltijden voor twee personen. Het pakket wordt bevroren bij je thuisbezorgd en dient in de diepvries bewaard te worden. Meegeleverd wordt een opwarminstructie, zodat je de maaltijd in korte tijd op tafel kunt zetten. Heerlijk, gevarieerd, gezond en ook makkelijk om alvast in huis te hebben voor de Kraamweek.
Omgerekend is dat € 7,80 per persoon per dag en we rekenen geen bezorgkosten.

Dit pakket Lekkere Kraamkost omvat vijf maaltijden voor twee personen. Dus tien porties die je alleen zelf nog hoeft op te warmen en daarna lekker kan opeten. Heerlijk, gevarieerd, gezond en ook makkelijk om alvast in huis te hebben voor de Kraamweek. Het pakket wordt bevroren bij je thuisbezorgd en dient in de diepvries bewaard te worden. Een heerlijk kadootje voor jezelf (ook leuk om te geven uiteraard)

De maaltijden zijn zo samengesteld, dat ze een goede bijdrage leveren aan het herstel van de Kraamvrouw en bij het geven van borstvoeding.

We gebruiken gezonde, verse en eerlijke produkten vol vitaminen en smaak. Zoveel mogelijk van deze produkten komen van lokale leveranciers.

Alle aandacht voor je kindje, zonder na te hoeven denken over je avondeten. Wat een heerlijk lekker kado voor jezelf (of iemand anders natuurlijk).

Om er een extra mooie en zorgeloze Kraamtijd van te maken.

Geef je dit pakket kado? We kunnen het pakket (bevroren) ook bij de gever bezorgen, zodat je dit mooie kado voor de Kraamweek zelf kunt overhandigen. Heerlijk om te krijgen.